Нови препукувања во ИВЗ

Ние сме тука за друга работа. Не се занимавам со геј. Г*јовите треба да бидат надвор од ИВЗ. Ова е одговорот на претседателот на ИВЗ Сулејман Реџепи за ултиматумо кој вчера му го постави Скендер Бузаку за 72 часат да си оди од челната позиција во ИВЗ.

Во спротивно Бузаку најави дека ќе објави документи кои ќе докажат криминал на реисот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста