Нови „бомби“ за Ден Дончев: Зоки ми даде пас

Две нови аудиобомби денеска беа објавени на „Јутјуб“, повторно со Ден Дончев во главна улога. Овојпат, поранешниот директор на Фондот за здравство, соселанец и пријател на Зоран Заев, сведочи за криминалот што заедно организирано го спроведувале со поранешниот премиер. Погледнете ги видеата насловени „Како се краде во Македонија“ – лекција 1 и 2, а во нив повторно се споменува и адвокатот на Заев Медаровски.

 

Advertisements