„Беса“- играна серија, од понеделник до петок во 22:30 часот

Понеделник, 22:30 е терминот резервиран за ова филмско остварување кое ги задоволи вкусовите и на најпребирливите филмски критичари.

Новата серија „Беса“ е создадена според вистинска приказна, токму затоа брзо стана хит во целиот регион.

Во продолжение погледнете го трејлерот.

https://www.facebook.com/AlfaTV.mk/posts/3199748610120078
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста