НИКОЛОВСКИ: МАКЕДОНИЈА Е ВО СЕРИОЗНА КРИЗА, ИМАМЕ ПРОБЛЕМ СО ХИГИЕНАТА, СИСТЕМОТ НЕ ФУНКЦИОНИРА

Македонија е во сериозна здравствена, санитарна и економска криза, имаме проблем со хигиената, системот не функционира, рече потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николовски. Упати апел до Власта да не прави свој ПР, туку да се посвети кон решавање на проблемите, кои секој ден стануваат се поголеми. Во продолжение дел од неговото обраќање на денешната прес-конференција.

 

Advertisements