Никој да не смета на гласовите на Србите ако не ги почитува – Интервју со Иван Стоиљковиќ

Лидерот на Демократската Партија на Србите во Македонија по повод Светосавската Академија во интервју за Алфа зборува за српскиот национален празник Свети Сава и за проблемите со кои се соочуваат Србите во Македонија.

Со Иван Стоилљковиќ во вестите разговараше Горан Момироски

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста