Никогаш нема да бидете среќни со ваков човек

Иако изборот е навидум голем, особено ако ги слушате пријателите и нивното „менување на општеството во кое се движите“, вистински е тешко да откриете дали тој е вашата нова љубов. Не се троши драгоцено време на следните пет типови мажи, затоа што дури и оние што ризикуваат и веруваат дека ќе се сменат, никогаш не биле задоволни од ваквите мажи!

Повредени

Овој тип на мажи доживеале нешто лошо во минатото. Ова им се случило и на многумина од нас, но тоа со него е нешто потежок случај: тој не го преболил тоа. Затоа нема доверба и е на работ на незадоволство. Речиси е невозможно да го промените и тоа не е ваша задача. Среќна врска со таков човек невозможна.

Неговата типична реченица гласи: “Сите жени се исти!”

Тој не сака да се врзе

Тој има успешна кариера, добар животен стандард и знае што сака. Проблем: Вие не мора да сте тука. Тој неволно се приврзува кон една жена, па прави сé за да не се „обврзе“. Зборот „брак“ не постои во неговиот речник. Овој вид мажи е постојано во лов на жени, но само за пократки авантури.

Неговата типична реченица: “Ќе ти се јавам!”

Заљубен во самиот себе

За таков маж важи само едно: тој сака другите луѓе да му се восхитуваат, особено жените. Тој се сака повеќе отколку што некогаш ќе сака жена и бара некој кој е подготвен да му дава потврда секој ден дека е прекрасен и убав и дека го обожава – тоа е она што му е потребно за егото. Само жени кои имаат проблеми со самодоверба и си дозволуваат да бидат изманипулирани, обично се подготвени за тоа.

Неговата типична реченица: Сè што започнува со: „Јас“.

Играч

Постои опасност овој човек да ви го скрши срцето, бидејќи тој е вистински господар на трансформацијата. Тој е шармантен, елоквентен, внимателен и вистински професионалец кога станува збор за давање комплименти – сè додека не завршите во неговиот кревет. Потоа се појавува неговата друга страна – станува несигурен, не се појавува повеќе и не покажува интерес. Проблем: Тој го украл твоето срце пред многу време.

Неговата типична реченица: „Јас не сум подготвен за врска во моментов“.

Користољубив

Овој вид маж е особено опасен, бидејќи покрај вашето срце, тој ќе ги украде и вашите пари. Тој виси околу жени кои имаат пари, се лековерни или многу осамени. Тој е многу шармантен и слаткоречив. Како резултат, кај повеќето луѓе им успева релативно брзо. Откако ќе западнете во неговата стапица, тој ќе побара финансиска помош – секогаш со ветување дека ќе ви ги врати парите. Но, се разбира, тоа никогаш нема да се случи.

Неговата типична реченица: „Ако ме сакаш, ќе ми помогнеш“.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста