НИКОБ ЛАБ – БРЗИНАТА, КАПАЦИТЕТОТ, КВАЛИТЕТОТ И ПРИСТАПНАТА ЦЕНА МОЖАТ ДА БИДАТ РЕАЛНОСТ

Почитувани, Ве информираме дека НИКОБ ЛАБ е најбрзорастечката сертифицирана лабалатроија во нашата држава. Имено, во НИКОБ ЛАБ во последните три дена се направени околу 1500 ПЦР и брзи антигенси тестови и со тоа докажавме дека располагаме со најголем капацитет за правење на вакви тестови во нашата држава.

Најголем дел од нашите тестови беа наменети за нашите навивачи кои заминаа да ја бодрат македонската фудбалска репрезентација, и сертифкатите од тестот беа прифатени од соодветните држави без никакви проблеми. Докажавме дека квалитетот, најсовремената метода и достапната цена можат да одат заедно. Со почит, Никоб Лаб

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста