Наскоро на Алфа: Нова сезона на “Пат до ѕвездите”

Наскоро на Алфа: Нова сезона на “Пат до ѕвездите”

По неверојатно успешната прва сезона на најгледаното телент шоу во Македонија “Пат до ѕвездите”, со огромно задоволство Ви ја најавуваме новата, втора сезона.

Патот до ѕвездите е повторно отворен за сите Вас.

Ако имате желба за пеење, поседувате истенчено чувство за музика и сакате да станете новата македонска ѕвезда, тогаш сте на вистинско место.

Пријавете се на 071 818 233 и без двоумење резервирајте го вашето место меѓу новите кандидати во втората сезона на најгледаното талент шоу “Пат до ѕвездите”.

Наскоро, само на Алфа.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста