Најдени рачни бомби во битолско

Подигнати рачни бомби од атарот на с. Долно Оризари.

При извршување на земјоделски работи во нива во атарот на с. Долно Оризари, пронајдени се 3 рачни бомби од Првата светска војна и истите се подигнати од стручно лице на ДЗС Битола.

Подигнати рачни бомби од атарот на с. Долно ОризариПри извршување на земјоделски работи во нива во атарот на с. Долно…

Publiée par Центар за управување со кризи sur Lundi 17 août 2020
Advertisements