На подрачјето на СВР Велес регистрирани 33 сообраќајни прекршоци

На 27.09.2020 часот од 13.00 до 19.00 часот на подрачјето на СВР Велес била спроведена акциска контрола на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од пропишаната. Притоа, биле регистрирани 33 прекршоци, од кои  13 во Велес, 12 во Кавадарци и 8 во Неготино. Возачите се санкционирани со соодветни пријави.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста