На гугл драјв наместо на веб-сајт: ДИК ги објави податоците од изборите

Бидејќи ДИК сè уште не се во состојба податоците од изборите да ги објават на нивниот веб сајт, истите се објавени на гугл драјв.

Податоците можете да ги погледнете на следниот линк:

 

https://drive.google.com/file/d/1WOzcYkzl5gVi_P0HOcDhOtpt9Ch5_6Uf/view

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста