На 25 јуни промоција на книгата „Не им правете сенка на гробовите“

На 25 јуни, на платото пред МКЦ во Скопје ќе се одржи промоција на книгата „Не им правете сенка на гробовите“ на младата авторка Дијана Петрова.

Ова е второ книжевно дело на Петрова, првата книга која беше насловена „Бдеењето над себе“ доби многу позитивни критики и коментари особено од младата читателска публика.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста