Муцунски: За да има прогрес, потребни се промени!

„За да има прогрес, потребни се промени. Затоа на 15ти јули одберете надеж и развој. Исправи се гордо Македонијо, доаѓаат подобри денови.“ е главната порака кандидатот за пратеник од првата изборна единица, Тумчо Муцунски.

Муцунски на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ се наоѓа веднаш зад носителката Силјановска, со која се и колеги професори на Правиот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје.

 

#ИсправиСеМакедонијо

За да има прогрес, потребни се промени. Затоа на 15ти јули одберете надеж и развој.Исправи се гордо Македонијо, доаѓаат подобри денови.#ОдбериОбнова 🇲🇰

Posted by Тимчо Муцунски / Timco Mucunski on Friday, July 10, 2020

Advertisements