Муцунски: Во овие моменти пред се треба да бидеме емпатични, учтиви и хумани

Тимчо Муцунски меѓународен секретар на ВМРО ДПМНЕ, преку видеообраќање повика граѓаните да ги почитуваат препораките, како и да ги слушаат советите на најстручните .

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста