МЛАДИОТ БОКСЕР АЗЕМИ ДЕНЕСКА ВО БУДВА СЕ БОРИ ЗА ФИНАЛЕ НА ЕП

Младиот македонски боксер Ардијан Аземи денеска во Будва се бори за пласман во финалето на Европското првенство во својата категорија до 91 килограм. Противник ќе му биде Русинот Комаров, но и во случај на пораз Аземи има обезбедено брознен медал.

Advertisements