Младиот актер кој важеше за вистински убавец пронајден мртов

Актерот Даниел Микелсон, 23 годишниот актер ненајдено почина на 4.јули, а од него фановите се простуваат.

Прераната смрт ги изненади неговите обожаватели како и бројните колеги кои по пат на социјалните мрежи изразија сочуство и поддршка на неговото семејство.

Сестрата на актерот Мердит Микелсон напиша емотивна вест за својот брат.

-Моето срце е скршено и така ми е тешко што ова го пишувам да не знам воопшто што да кажам. Вчера го изгубив брат ми, мојот најдобар пријател другата половина од своето срце, напишала сестрата на актерот.

Advertisements