МКФ ОДРЖА РЕДОВНО ГОДИШНО СОБРАНИЕ ЗАД ЗАТВОРЕНИ ВРАТИ

Собранието на Кошаркарската федерација на Македонија денеска во Скопје одржа редовна годишна сесија, но беше од затворен карактер. Причината, наведоа од МКФ е пандемијата на корона, а што се однесува до содржината, ништо суштинско и главно одамна минато зошто ова собрание требаше да се одржи на почетокот од годината. Од поважните одлуки издвојуваме: канцеларија се сели, а сите извештаи за работењето во 2019-тата година се усвоени.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста