Мизрахи: Демократско право, но и морална обврска на секој граѓанин кога ќе види неправда и да реагира

Демократско право, но и морална обврска на секој граѓанин е кога ќе види неправда да реагира, одговори Мизрахи на заканите од министерот Димитров.

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста