Мисајловски од Љубанци: Ова е едно од најубавите села, во него живеат домољубци и луѓе кои што го сакаат својот народ

Носителот на листата на канидати за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ во изборната единица 2, Владо Мисајловски денеска беше во посета на Љубанци.

Според Мисајловски, Љубанци за него е едно од најубавите села во овој крај и дека таму живеат домољубци кои го сакаат својот народ и дека приоритет ќе биде решавањето на проблемите на сите граѓани.

 

https://www.facebook.com/misajlovskivlado/posts/2317157605257929?__xts__[0]=68.ARCe-V14okIeaVid81nTEk2tP_pp77d3Qs3MBE2kNJ9_FFvb5ANKkqkk4pq7TYUNvYZMtHj9XqRekHv8Gdt27KWMO9IJYfoQ21Kt3KzifLNo9HQZ2ZUZV8UR3z0oce0hfwD7l7wr1QaX8il-ipgmR39cHJkyLbeJOLepyAUD4os84GVapSZwM1YDGRkcx22J6tUlQ2HUHSRIH88d2P9plDLVZ9D2OPRYWpBibjdNhKurXaNTWMsWN5awhJ9KZxjNDIwvd-ot8g-5qGPNloKIaTrVvwZxy5x5jc-jA3u7yHr5PpNIMPypvLC1EOGm3rC2T8Xtfc-oUtm58eJm3x2MD94Rpmx-&__tn__=-R

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста