Милошоски со урнебесна фотографија испрати силна порака

Милошоски на својата фејсбук страница објави урнебесна фотографија со Никола Димитров.

Под фотографијата Милошоски напиша:

Собранието, во членките на ЕУ, но за жал не и во Македонија, секогаш било место за демократска расправа меѓу министрите и пратениците, за најважните национални прашања!

#КомисијаЗаНадворешнаПолитика

#СликаИмаТонНема

https://www.facebook.com/Antonio.Miloshoski/posts/3825707594115345