Миле Јовановски: Заев знаеше се што прави Бојан сега молчи и тој и цела Влада

Монтиран случај, диктирана пресуда со одмаздничка цел, вака таткото на Бојан Јовановски- Боки 13. Ја коментира пресудата за Меѓународен Сојуз во која Боки доби 9 години казна затвор. Според Миле Јовановски, Бојан премногу му верувал на екс премиерот Заев, кој знаел се што прави Боки но сгега исчезнал, нема ниту трага ниту глас од него.

Јовановски вели дека истото е со целата Влада, која тогаш давала поддршка на се што прави невладината меѓународен Сојуз.

Повеќе од разговорот на Миле Јовановски со Викторија Миткова.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста