Мицкоски во посета на општина Штип

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, проф. д-р Христијан Мицкоски ќе ја посети општина Штип, при што ќе има и изјава за медиумите.

Изјавата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски од 13:30 часот можете во живо да ја проследите на нашиот портал, како и на нашата Фејсбук страница.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста