Мицкоски: Во држава каде училиштата се користат за партиско гласање, министерката не би го чека следниот работен ден!

Македонија, држава во која училиштата наместо за учење се користат за партиско гласање. Во нормална држава министерката не го чека следниот работен ден, си дава оставка веднаш!, реагирала преку својата Фејсбук страница лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицскоски, по вчерашното скандалозно партиско гласање за избор на претсдател на СДСМ во училишта низ државата.

Advertisements