НАЈНОВИ ВЕСТИ

Мицкоски: Колку луѓе треба да умрат за да сфатат дека нивната непсобност убива!?

Државна трагедија! Колку луѓе треба да умрат за да сфатат дека нивната непсобност убива!?
Веднаш по изјавата на власта дека пикот поминал, нов црн пик, 46 лица ги загубија животите поради #COVID од кои најмладиот има 28 години, стои во Фејсбук статусот на Христијан Мицкоски.

– Помеѓу две глумења лажни патриоти, додека прават распродажба на идентитетот, може барем за секунда да помислат на народот, или и тоа им е претешко. 100 дена Влада од 4 години загуби.
#оставканазаевслободананародот, пишува Мицкоски.

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1742478299260955
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста