Мицкоски и Николоски во дводневна посета на Швајцарија, на конференција со задграничните комитети и средби со дијаспората

Мицкоски и Николоски во дводневна посета на Швајцарија, на конференција со задграничните комитети и средби со дијаспората

Хаосот со патните исправи е тема што исклучително ги засега нашинците надвор од Македонија. На дводневна посета на дијаспората во Швајцарија е раководството на ВМРО-ДПМНЕ. Од Женева, во овие вести ја вклучувам колешката Адријана Алексиеска, која ги следи дводневните средби.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста