Мицкоски од Струмица: ВМРО-ДПМНЕ ќе ги испрати во историјата неуспешните политичари кои три години ја држат Македонија во заложништво

 

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со носилтеот на листата од изборната единица 4, Александар Николоски денеска беа во посета на Струмица и Струмичко. Од таму Мицкоски на своите политички противници им порача дека на 15 јули ВМРО-ДПМНЕ заедно со коалицијата убедливо ќе победи и дека конечно ќе бидат испратени во историјата оние политичари кои ја држат Македонија веќе три години во заложништво.

 

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/videos/274242253923767/?__xts__[0]=68.ARCU4Ihp6QWQRK_XHcrVxnVQcfwuzE6eBmfYrIFQhjT2ST4KeqK3xKjDzxqwojpIeGRAsjFlByWiaYlzLJi2xHLfaA_Ih2uDnXV77Or3zVkTnMaRqfaOcIELxzuploMKyyjY9CpcAE9hsnddc9Ve8X76xwhYL0UdMU-uXamwWmYOTvzC5JPFLcDGRJvAAlHH2tnq3oMXHs2WS_A5vbwUTQMjAgQshVpV_KbWUbnIaV2DqYpnlc5DNQXtAf8E3Hgt8tMxNyaMRnzb98LBs9wM7NTAMsWoJqSlnA8ljHEMl7FXzsUpCkMzg_NWIzE8P4k8bD6LyFi1oKTLQDoLrBUoW2ehiZrU42nlt9FMuA&__tn__=-R

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста