Мицкоски: Можеби има поубави метрополи, но ова наше Скопје е најубавото!

57 години од катастрофалниот земјотрес. На овој ден да си спомнеме за оние кои ги загубија животите, но она што е поважно, да ја одбележиме победата на животот, солидарноста и нескршливата волја на скопјани градот во кој живееме да се изгради, да никне од рушевините и да продолжи да се развива. Градот убав пак ќе никне. Можеби има поубави метрополи, но ова наше Скопје е најубавото!

Фејсбук статус на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

57 години од катастрофалниот земјотрес. На овој ден да си спомнеме за оние кои ги загубија животите, но она што е…

Publiée par Hristijan Mickoski sur Dimanche 26 juillet 2020

Advertisements