Мицкоски: Исправи се Македонијо!

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ во првите неколку часа од кампањата на својата фејсбук страница објави две видеа.

Првото видео е промотивно заедно со носителите на листите на иззборните единици, а второто е со порака: Исправи се Македонијо! Време е за обнова.

Во продолжение погледнете ги видеата.

 

Обновата победува

Изборот е јасен, обнова наместо неправди. Повеќе за секого, наместо повеќе за Заев.Македонија е во твоите раце, обновата победува!

Posted by Hristijan Mickoski on Tuesday, June 23, 2020

 

Исправи се Македонијо

Време е да се исправиме и да ги исправиме неправдите. Доста се неуспеси. Време е за чест, почит и развој. Време е за обнова и повеќе за секого.Исправи се Македонијо!Одбери обнова!

Posted by Hristijan Mickoski on Tuesday, June 23, 2020

Advertisements