Мицкоски бара оставки: Потребна е стручна комисија за заразни болести, наместо партиска

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски повика на оставки и одговорност по зголемениот број на заразени од корона вирусот.Тој нагласува дека наместо партиска потребна е стручна комисија за заразни болести.

 

Наместо партиска, потребна е стручна комисија за заразни болести. Ова не е игра. Доста од партиски диктати, луѓе губат животи. Оставки веднаш!

Posted by Hristijan Mickoski on Monday, June 8, 2020

Advertisements