Марсело Брозовиќ со 3000 евра и помогнал на наша сограѓанка да обезбеди операција

Хрватскиот фудбалер од Интер Марсело Брозовиќ и помогнал на македонката Стамена Трпковска да си ја обезбди неопходната операција на колкот. Нашинката преку социјалните мрежи побара помош во висина од 3000 евра за хируршки зафат, а Брозовиќ веднаш прифатил и ги уплатил парите. Сега Стамена чека датум за операција и се заблагодарува на големиот човек кој и помогнал во натпреварот наречен живот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста