Македонски Концепт: Разбуди се! Ова ти е последна шанса ако сакаш да живееш во нормална држава!

Македонски Концепт со остра видео порака до СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ:

 

Разбуди се! Ова ти е последна шанса ако сакаш да живееш во нормална држава! Редно е за број 10!

Разбуди се! Ова ти е последна шанса ако сакаш да живееш во нормална држава! Редно е за број 10!🇲🇰🖋🔟#МакедонскиКонцепт#ЗаНормалнаДржава#СлободаСпокојСолидарност#ПоследнаШанса#Заокружи10

Publiée par Македонски Концепт / Koncepti Maqedonas / Macedonian Concept sur Mardi 23 juin 2020

Advertisements