МАКЕДОНСКИ ФУДБАЛЕРИ УТРЕ (20.45) ЈА ДОЧЕКУВААТ ЕРМЕНИЈА ВО МЕЧ ОД МУНДИЈАЛСКИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ

Ова е последен ден пред продолжението на квалификациите за следното Светско првенство за нашите најдобри фудбалери. Утре во Скопје во рамки на четвртата рудна од десеттата група во Европската зона ние ја дочекуваме Ерменија. Тое е меч од 20.45 на арената Тоше Проевски преку кој ние. Со победа секако, можеме и до делба на првото место во конкуренцијата бидејќи од воведните три круга имаме две победи и 6 бода, а пред нас е само Ерменија со три од три.

Поврзани вести