Сцена

Сцена

Вонредна владина седница: Македонија испраќа спасувачки тимови и медицински екипи во Турција

Македонија нема да испрати протестна нота за каменувањето на Културниот клуб во Благоевград

Бугарскиот министер Демерџиев бара средба со македонскиот колега Спасовски

Македонија ќе покаже солидарност: Држава ќе и помогне на Турција после големата катастрофа

Advertisements