Љубов

Љубов

Соочувајќи се со вртоглав пад на рејтингот и губењето на довербата од граѓаните власта си најде виновник – медиумите

Освен на државно ниво, и македонските општини се само-организираат да испратат помош за Турција и Сирија

Серијата „Црвениот поет“ се држи во бункер неосновано и се прекршува и договорот за финансирање

Ковачевски до крај ќе го одигра орото за да ги внесе Бугарите во уставот, па дури и против волјата на граѓаните

Advertisements