Mицкоски: Нашата иднина е да бидеме дел од европското семејство, кое што често пати не разочара

Нашата иднина  е да бидеме дел од европското семејство, кое често пати не разочара затоа што постапуваше спротивно на европските вредности. Кон некои земји ЕУ е фер и нема двојни стандарди. но,  во нашиот случај е понаку , вели лидерот на Вмро-Дпмне, Христијан Мицкоск на панел дискусија за младински политики тој зборуваше за односот на унијата кон земјите кандидати за членство. На младите им порача да не се наивни и работите кога се поставуваат да бидат на двонасочна, а не на едноснасочна улица.

Advertisements