Левица: Тие имаат своја агенда, ние имаме наша!

Новиот промотивен спот на Левица за парламентарните избори во 2020 праќа јасна порака дека нов свет е можен. Посочуваат дека нивните политички противници бегаат од дебати и дуели, но од Собранието нема бегање.

Погледнете го видеото во продолжение

 

Вториот официјален предизборен спот на Левица 2020

ПРЕМИЕРА: Вториот официјален предизборен спот на Левица за предвремените парламентарни Избори 2020!#ДржаватаЗаНародот#ЛевицаВоПарламент#ЗаокружиБрој4

Publiée par Левица / E majta / Levica sur Mardi 7 juillet 2020

Advertisements