Левица: Сега е времето искрата во мракот да стане пламен!

Во ова предизборие ЛЕВИЦА испраќа порака до гласачите да илезат и да ја поддржат нивната пограма затоа што, како што велат, дојдено е времето да се страви ред во безредието и закон во беззаконието.

Во пролжение погледнете го нивниот предизборен спот

 

https://www.facebook.com/PartijaLevica/videos/318543342644587/?__xts__[0]=68.ARDWz0JyhG-UrAfGTQji2dPgb_Zu6600ockoH_qmTcXP6AlpgjEbX9qfSxdP9i69epOO1QLkCPT8yG5Rs_Z78mBYyBLhgrOdCBlmIj83039HhuuIQK7jXRCEYQsaluiLNy3Zgu4MB4nbDl9vRRn-y-V8bTnbA6lqq1ZCG6r1ImLWuyQgyvwaNUK1ErG7SNa9GZDtrYkANGbgxN2e7GEQouuI1gmJejf6Vh6cKDSG9vEcO1qTlazUV6VGWWwSYAWaDL-Jek9iyWhD6O2iNbqDRS6C_ZVEkUOn0ItkjFMiNhcTun50ryPNBcVeywJkIcWWN3mMlVb88lGSSNloztI9VscBLiIPhUZ-IrM&__tn__=-R

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста