Левица поднесе 102 тужби до Управниот суд за заштита на избирачкото право

Претседателот на Управен суд ја информира јавноста дека  денес 22.07.2020 година во 10.30 часот, во Управниот суд се поднесени 102 тужби од подносителот Политичка партија ЛЕВИЦА за заштита на избирачко право на подносителите на листи.

За одржување на јавни седница, дополнително ќе следи известување.

Advertisements