Летни пијалаци: „Фиеста“ шот

„Фиеста“ е вистинско летно освежување за сите оние кои сакаат мешавина од пијалаци.

Во себе вклучува:

-2 мл сируп од малина,

-8 мл страст и сок од портокал,

-2 мл крем.

Сè што треба е да се измеша во шејкер со мраз и да се послужи.

Advertisements