Курир: Се огласи фотографот чија слика СДСМ ја користи во кампањата „Дома си е дома“

Британскиот офтограф Симон Мигај попладнево реагираше на кражбата на негово авторско дело кое СДСМ го користи за владината предизборна кампања.

Фотографот кој работи во Лондон иронично пишува дека “умира” поради тоа што неговата фотографија од Езерото Кенигс станала популарна во политичката кампања во Македонија.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста