„Културно уметнички работници“ вечерва на „Summerland“ во Градски парк

Во рамки на фестивалот „Summerland” во Градски парк и денеска ќе се одржат неколку настани и музички перформанси.

Во текот на денот е предвидена детска програма каде децата ќе имаат можност да се забавуваат со ДКЦ „Карпош“ и интерактивната боенка „ЗОО Азбука“, да јаваат пони коњчиња и да учат за светот на рептилите со Војо Иванов.

Од 21:00 часот на главната сцена на Школка ќе настапи рокенрол бендот „Културно уметнички работници“.

Во Chill & Fun Зона посетителите ќе може да се забавуваат со board игри, флипери, фудбалче, табла и Playstation.