Крушево со најголема излезност во петтата изборна единица

Во изборната единица 5 најголема излезност е забележана во Крушево, каде од вкупно 7,926 гласачи до 15 часот, своето право на глас го искористиле 3,726 гласачи, или во проценти 47,01%

По Крушево е Демир Хисар со излезност од 44,76%. Најмала излезност во оваа изборна единица има во Пласница од 18,91%

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста