Кривичниот суд одлучува по жалбите за притворот за нападот во М-НАВ

Тепачката во М-НАВ воопшто не била во контролата за летање и се случила додека Беким Незири бил свртен со грб – со овие слаби аргументи адвокатите на контроверзниот функционер на ДУИ во Кривичниот суд ја бранеа одлуката нивниот клиент и останатите од групата да не завршат во затворот во Шутка. Но нема одговор што барале … Продолжи со читање Кривичниот суд одлучува по жалбите за притворот за нападот во М-НАВ