КОШАРКАРКИТЕ ВО ХАЛЕ КАЈ ГЕРМАНИЈА ГИ ОТВОРААТ КВАЛИФИКАЦИИТЕ ЗА ЕВРОБАСКЕТОТ

Во Градот Хале денеска ќе биде отворен новиот турнус квалификации за нашите кошаркарки кои одново ќе се обидат да дојдат до завшрница на Евробаскетот. Дуелот со Германија е од 19.30, а ние во него влегуваме со нов сеелктор Ашданов, но без натурализираната Американка Бонер, а тоа веќе значи сериозно ослабени. По овој меч во недела во рамки на второто коло од групата А ја дочекува Босна и Херцеговина.

Advertisements