Комисија за економија на ВМРО-ДПМНЕ со обвинување кон Кирил Колемишевски

Овие луѓе наместо да се зафатат со работа за тоа што се назначени си тераат гол популизам!

Кирил Колемишевски веќе втор месец е назначен на позицијата Заменик министер за економија, а ниту слушнавме ниту видовме од него некакви конкретни мерки за подобрување на економијата што треба да биде негова примарна цел.

Најважно е тоа што тој се јави на фејсбук со статус дека засадил три дрва во неговата населба. Тоа е неговата прва активност како заменик министер за економија.

Оваа Влада на СДСМ е неспособна, неработна и популистичка и поради тоа час поскоро треба да си замине! Обајвија на Фејсбук од комисијата за економија на ВМРО-ДПМНЕ.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста