Скопје

Бојаџи: Власта се пресметува со „ТВ Алфа“, а не може да најде ништо незаконско

Испратете Финансиска полиција, испратете Јавно обвинителство, испратете Трудова инспекција, испратете Управа за јавни приходи. Мора…

„Aлфа“ на удар на институциите – УЈП врши незаконски притисок врз единствената критичка Телевизија

Продолжуваат притисоците врз „Алфа“, единствената критичка телевизија во македонскиот етер. Управата за јавни приходи молчи…