Скопје

ССМ: Работниците што ќе работат на празник имаат право на дневница од 250%

Православните верници кои утре ќе да работат треба да добијат повисоки дневници, аперлика најголемиот и…

Истанбул, но и соседството најатрактивни за дочекот на Новата година

Секојдневието преплавено со пандемија, сепак не ги предомислува граѓаните да ја дочекаат Новата Година надвор…

Последен извештај на ЦГК: Слабости и корупција во македонските јавни набавки

И најновиот извештај по мониторингот на јавните набавки на Центарот за граѓански комуникации, покажа слабости…