Вести

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ ЈАВНО И СЕ ИЗВИНИ НА АЛФА ЗА ПРОПУСТОТ СО НЕПОВИКУВАЊЕТО НА ЧЕСТВУВАЊЕТО ВО РИМ

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски конечно испрати извинување до Алфа поради изоставувањето на претставници…