Вести

Mинистерката Апостолска ја демантира Алфа за странските инвестиции на нејзината Влада во Прилеп, Алфа јавно ја кани да каже кои се

Министерката за странски инвестиции Зорица Апостолска реагираше до телевизија Алфа за прилог објавен пред неколку…