Вести

Не што ја запали, туку како изгоре модуларната за само три минути-клучно прашање за истрага,но и одговор што го чека јавноста

Непроверена  инсталација, лесно горливи материјали,објект изграден без противпожарна бариера-овде треба да се бара најголемиот виновник…